Classes 
Movement Class (all level) 


October 14, November 11, November 18
Laban - Studio 10, London 🇬🇧


MORE INFORMATIONIntuitív Tánc Workshop – képességfejlesztés


Szeptember 25 - October 6 / ONLINE 🇭🇺Hogyan mozgunk és mi az, ami hív, illetve mi az, ami befolyásolja az életünket és a gondolatainkat? Nehezen hozzuk meg a döntéseinket, félünk döntéseket meghozni, holott érezzük a zsigereinkben a döntés lényegét, mélységét. Intuitív tánccal megvizsgáljuk, hogy melyek azok az ingerek, amelyek erősen hatnak ránk, lelki állapotunkra és létezésünkre.


RÉSZLETES INFO

Beginner Contemporary Dance Class

June 15 - August 31 / LONGFIELD HALL 🇬🇧 Dance class is divided into the fundamentals of contemporary dance techniques, but with the form and language of movement and execution being of my own unique approach. Most practices deal with the whole spirituality of the body and physical presence.

The overall goal of the class is to gain knowledge about your body, space, rhythms, relationship forms, improvisations, posture corrections, and amplification.

MORE INFORMATION 
Movement Class 


March 16 - Aprilis 28 / ONLINE 🇭🇺
A fő célja ennek a foglakozásnak az, hogy elmélyülj a testedben és gondolataidban, érezd a tested belülről - kifelé, kívülről – befelé, fejezd ki a gondolataidat és érzéseidet mozgással. Lehet ez bármi, akár frusztráció vagy akadály az életedben, mivel mindez körülveszi az életünket és néha uralja a testünket.RÉSZLETES INFO