Online táncos foglalkozás


„A tánc által a testünk és lelkünk formálódik”


📅 Február 20 - Április 24 - ig.  

Minden hétvégén
SZOMBATON ⏰ reggel 9:30 – 10:30ig.

JELENTKEZÉS FOLYAMATOSAN❗️

💵A foglalkozás díja:

1 alkalom 1900 Ft
4 alkalom 7900 Ft
🟡 Regisztráció itt


(Kattints a regisztráció szóra)“ Az emberi test tömegének körülbelül 30-40 % izomszövet alkotja, ezt rengeteg módon lehet fejleszteni. Izmot növelni, például különböző funkcionális edzessél, vagy bármilyen testmozgással, edzőtermi gépekkel. Ez mind attól is függ, ki milyen mozgás stílusban szeret elmélyülni. Kinek milyen mozgás segít az ideális testképet elérni az önmagmegvalósításához, boldogságához. “

A fő célja ennek a foglakozásnak az, hogy elmélyülj a testedben és gondolataidban, érezd a tested belülről - kifelé, kívülről – befelé, fejezd ki a gondolataidat és érzéseidet mozgással. Lehet ez bármi, akár frusztráció vagy akadály az életedben, mivel mindez körülveszi az életünket és néha uralja a testünket.

Olyan embereknek ajánlom ezt az órát, akik szeretnének a 4 alkalom során betekinteni abba, hogy milyen érzés mozgással kifejezni önmagukat, és akik szeretnék felfedezni testi és lelki szépségüket.
Óra leírása:


Használunk kötött- fix mozgás sorozatokat, ami egy kisebb trénig formájában lesz kivitelezve. A kötött mozgás, avagy a trénig olyan élményeket nyújt számunkra, ami által bemelegítjük testünket és fellazítjuk izomzatunkat. Majd ezt követően improvizációs – kreatív szabályokkal dolgozunk.

A kötött mozgás célja

·      az izmok felébresztése
·      a test vázunk izmainak fejlesztése
·      sérülések elkerülése
·      a testünk fellazítása

Az improvizációs mozgás célja

·      a képzelőerőnk felfedezése, használata
·      a testünk érzékelései
·      absztrakt mozgás kivitelezése
·      saját testünk határai, gyengeségei
·      dinamikai váltások, minőségek, energiá
k
·
     a belső és külső tér érzékelése
Magamról

A tánccal, szülőföldemen - Szegeden és Mezőkovácsházán - kerültem először kapcsolatba, a klasszikus balett, a néptánc és a társastánc formájában. 18 éves koromban felvételt nyertem a Budapest Kortárstánc Főiskolára. Az ott töltött évek alatt mélyültem el a kortárs tánc világában és fedeztem fel az alkotás örömét. Együtt dolgoztam, többek között Angelus Ivánnal, Cuhorka Emesével és Bakó Tamással is. Tanulmányaim ezt követően a Salzburg Experimental Academy of Dance-ben folytattam. Itt lehetőségem volt nemzetközi előadásokon, fesztiválokon részt venni, azokban közreműködni. Alkotóként az első komoly sikert a „Once upon a time” című előadásom hozta el számomra, mely bekerült a Festival 10 Sentidos programjába, Valenciában. Ezt követően Londonban, a Tate Modern Gallery-ben, és Berlinben, a HZT Academy-n is dolgoztam együtt vizuális művészekkel, koreográfusokkal. Majd lehetőséget kaptam a szóló előadásomban való elmélyülésre Spanyolországban, a Tinglado (egy művészi management platform) támogatásával. Ez a szóló egy 7 hetes indiai turnét is elhozott számomra. Ezen turné keretében kisebb városokban, falvakban népszerűsítettem a kortástáncot egyúttal ismerkedtem az indai zenekultúrával, és lehetőségem volt egy előadás során egy helyi zenésszel is együtt dolgozni. 2020 Nyarán a Köszönjük Magyarország! támogatásával, volt lehetősségem Magyarországonak a Dél – Alföld területen több Művészeti Alapfokú iskolákb az új munkám Badarság című bemutatóból egy részletet bemutatni. Jelenleg Online tanítok és az Egyesült Királyságban, Londonban élek.