Most of the class are happining in Hungary  will be soon in London. 

Magyarul - Hungarian web: https://mozgasmuveszet1.webnode.hu

A küldetésem....

Az Indiában töltött 7 hetes tartózkodásom alatt, született meg bennem a gondolat, hogy szeretném a kortárstáncot eljuttatni olyan emberekhez is, akik még nem találkoztak vele, hogy kipróbálhassák ezt a táncot és kortárs tánc előadást is láthassanak.

Mindezek mellet, szeretném megmutatni, azt a fajta alkotási formát és tánctechnikát, ami olyan sokat jelent nekem. Szeretném megmutatni, hogy mozgással, tánccal, mozdulatokkal, hogyan lehet kifejezni önmagad és ezáltal felfedezni egy új kommunikációs eszközt.

 Játékos, improvizációs feladatokkal dolgozunk, melyekhez előképzettség egyáltalán nem szükséges.

Az órát egy rövid, mozgásos meditációs tréninggel kezdjük, amit később az otthonodban vagy a munkahelyeden is elvégezhetsz. A tréning Osho dinamikus meditációjára épül, ami segíti fellazítani és ellazítani a tested és az elmédet is.

Az óra második felében játszunk, kutatjuk a mozdulataink, improvizálunk. Elmerülünk a testünkben, mozdulatainkban.... Keressük, hogy mi az ami hív, szólít, mi szeretne megnyilvánulni, kifejeződni...és ennek teret is engedünk....

A mozgásművészeti órákon nincs jó vagy rossz, azzal dolgozunk, "amink van". Engedjük, hogy mozdulataink által érzéseink, akár elfeledett, fel nem tárt részeink is megnyilvánuljanak...

Jómagam és a tánc:

Tíz évvel ezelőtt, amikor a kortárs tánccal megismerkedtem, már az első lépéseknél éreztem, hogy ez az, amiben igazán meg tudok nyilvánulni...ez lesz az én utam, önkifejezési formám.

Legerősebben az érintett meg, hogy a tánc által olyan élményeket élhetek át, olyan határokat léphetek át, melyeket a hétköznapi életben nem tapasztalhatok meg.

Ami számomra még gyönyörű a táncban, hogy a mozgás által a testem, a gondolataim, az érzékszerveim, az egzisztenciám és a különböző élethelyzetekre való rálátásom folyamatosan alakul és bővül.

Azt gondolom, hogy azért vagyok az, aki vagyok, mert felfedeztem ezt a csodálatost hivatást és ennek hatására elkezdtem még jobban belemerülni.

Mikor: Július 10 és 11 / 18:00 - 19:00ig 

Hol: Kizsombori Főtér 

Jelentkezés: info@attilaandrasi.com

Facebook Esemény

Mikor: Július 18, 19 és 25, 26 / 10:00 - 12:00ig

LEMONDVA  

Hol: Budapest, Zero Balett Studio

Jelentkezés: info@attilaandrasi.com

Facebook Esemény 

Mikor: Augustus / 17:00 - 18:00ig

Hol: Mozgások Éjszakája, Kiszombor Focipálya 

Esemény 

#mozgásművészet

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon